Friday, August 13, 2010

Tort Bomar (Bomar Logo Cake)





Heeey, it-s good to be back again from a "tooo short" vacation!

A few days ago, Simona, a very talented and gentle colleague of mine ( we attend the same master classes a couple of years ago ) told me that she would love to taste one of my sweet creations. Well, I do really hope I'll meet her expectations :-)
P.S. Alex (the birthday guy) works for Bomar

Draga Simona iti multumesc din suflet pentru felicitare, m-a emotionat gestul tau
Sper ca tortuletul a fost pe masura asteptarilor si va pup cu drag :-)

La Multi Ani cu multa sanatate lui Alex!

6 comentarii:

Bianca said...

Foarte dragut!!!

alice said...

da,e foarte dragut.Intr-adevar a fost buna ideea ca tortul sa fie patrat.

Simona OPREA said...

In primul rand vreau sa imi cer scuze pentru intarzierea cu care postez propria mea multumire imensa la adresa CREATOAREI, intrucat weekendul a fost numai petreceri si cu Sfanta Maria si cu ziua sotului meu, pentru care am comandat acest tort Bomar…
Cum sa incep… ei bine experienta a fost una delicioasa, exceptionala as putea spune si credeti-ma pe cuvant ca stiu ce spun. In fiecare an am comandat torturi la cofetarie... surprizele pot sa spun ca au fost multe si neplacute de multe ori, in multe privinte... dar in ultimul moment nu mai puteam schimba mare lucru... pai in acest caz, experienta mea cu Creatoarea a fost una super fericita! Pai tortul avea mult mai multe fructe decat mancasem anterior, colorantii nu contineau capsuni eu fiind alergica la ele, Creatoarea a tinut cont de asta spre deosebire de alte cofetarii... pai tortul era dulce... fata de celelalte prajituri de cofetarie pe care le-am mancat inainte... deci impresia este una super gastronomica... e specialitate bruta.
Revin la aspectul tortului... sotul a fost foarte incantat... era totul simplu de elegant si continea fix esentialul: sigla Bomar care avea sa il surprinda in mod placut... o inima dulce care venea din partea familiei, ciocolata patratele ca niste scarite cu care sa avansezi in viata... pai am gasit destule semnificatii pentru ceea ce aveam pe masa in miezul noptii... a fost foarte frumos ca aspect... priviti pozele... ne-a placut!
Creatoarea... stie, are un talent innascut, isi da silinta...si mai mult de atat este o persoana adorabila, sensibila si inteligenta... mi-a placut si omul care face lucrurile sa fie reale si lucrurile in sine pe care le face. Cand eu am facut comanda aproape ca nu stiam ce vreau, cum sa fac tortul, mi se parea greu sa si explic, intrucat sincer vorbind, eu tot ce am vazut pe acest blog consider opera de arta... este maiestrie dusa la extrem... pasiune si estetica... desavarsire... si nu stiam cum de fapt sa spun ce vreau, dar tot Creatoarea mi-a deschis orizontul, mintea, a inteles probabil ca prajiturile si eu suntem doua lumi paralele si a stiut sa imi ofere variante, sa mi le explice, sa ne avantajeze pe mine, pe Alex si pe copilul nostru David... pentru ca in esenta toti suntem pretentiosi dar am fost si foarte multumiti... Creatoarea a reusit pe deplin!
A fost prima noastra colaborare, dar cu siguranta nu va fi ultima!
Iti multumesc din suflet!
Cu drag,
Simona OPREA

Petite Foury said...

Draga Simona....ma bucur in primul rand ca v-a placut tortul intregii familii, dar mai ales lui Alex. Ma flatezi si cred ca ai folosit cuvinte muuult prea mari pentru mine. Te pup si te mai astept cu drag :-)

Simona OPREA said...

Draga Petite F.
nu am folosit cuvinte mari, te asigur! Asta cred eu despre tine, asta am simtit in atitudinea ta, in daruirea cu care stii sa faci aceste minunatii, in voiosia cu care ii tratezi pe oameni... cred ca esti o prietena minunata! Asa cred pur si simplu!
Poate ca si eu daca vad o de ex. musaca foarte buna imi zic... e pai stiu sa o fac eu mult mai buna, dar torturile pe care le faci tu pentru mine sunt... maximorum...
Probabil o femeie care face super prajituri considera ca ale tale sunt normale... de aceea exemplul cu musacaua... deci nu am folosit cuvinte mari, doar ca mi-a placut ce am vazut!
ce ai facut!
Te pup,

Petite Foury said...

Simona, asa cum tu esti o maestra intr-ale cuvintelor, o artista (scrii minunat), eu folosesc torturile ca modalitate de exprimare. Ma bucur ca mi-am atis tinta : sa va incant la maxim.
Te pup si eu

Post a Comment

Post a comment (make a suggestion, a thought or, why not an idea) just to let me know that you were here. Thanks for stopping by! :-)
Postati un comentariu (o sugestie, un gand sau de ce nu, o idee) doar ca sa stiu ca ati trecut pe aici :-) Multumesc!

Image and video hosting by TinyPic
autor prezent pe gateste inteligent