Te rog frumos...spune-mi si mie cu ce este acoperita chitara... adica pasta alba de deasupra e frisca sau ce? ca imi place foarte tare cum arata... sa nu razi de mine... bine ca tu stii ca eu nu ma pricep deloc la praji... dar sper ca celelalte cititoare sa nu rada prea tare daca te intreb cate ceva care poate parea stupid. Te pup, Simona OPREA
Chitara este acoperita cu pasta de zahar (la cofetarie i se spune martipan). O folosesc pentru ca ii da un aspect mult mai curat tortului. Si mie imi place tare mult cum arata... Poti sa ma intrebi linistita, am sa-ti raspund cu placere :-)
Post a comment (make a suggestion, a thought or, why not an idea) just to let me know that you were here. Thanks for stopping by! :-) Postati un comentariu (o sugestie, un gand sau de ce nu, o idee) doar ca sa stiu ca ati trecut pe aici :-) Multumesc!
8 comentarii:
superb!
superb intr-adevar.foarte frumos si cat se poate de aproape de adevar.
Multumesc, dragelor :-)
Arata superb chitara!!! Felicitari!
Te rog frumos...spune-mi si mie cu ce este acoperita chitara... adica pasta alba de deasupra e frisca sau ce? ca imi place foarte tare cum arata... sa nu razi de mine... bine ca tu stii ca eu nu ma pricep deloc la praji... dar sper ca celelalte cititoare sa nu rada prea tare daca te intreb cate ceva care poate parea stupid.
Te pup,
Simona OPREA
Chitara este acoperita cu pasta de zahar (la cofetarie i se spune martipan). O folosesc pentru ca ii da un aspect mult mai curat tortului. Si mie imi place tare mult cum arata... Poti sa ma intrebi linistita, am sa-ti raspund cu placere :-)
Arata superb, bravo si tu ai bunatati pe blog...
Maestre Surac, ma-nclin si multumesc pentru aprecieri!
Post a Comment
Post a comment (make a suggestion, a thought or, why not an idea) just to let me know that you were here. Thanks for stopping by! :-)
Postati un comentariu (o sugestie, un gand sau de ce nu, o idee) doar ca sa stiu ca ati trecut pe aici :-) Multumesc!