Saturday, December 25, 2010

Craciun Fericit tuturor! Merry Christmas!



Have a wonderful holidays, everyone! Thank you so much for your messages, good thoughts & best wishes, it meas a lot to me :-). You didn't forget me and I didn't forget you (although it looks like I did), just the lack of time is my worst enemy.
If you ever wondered why I vanished, well, my job (cake decorator, what else? :-))) is like a second marriage. I thought I will post again a cake this holidays, but I don't have the energy to bake the batter for a cake...I know, shame o me...
Thank you, again and a big hug from me!

Sarbatori fericite, va doresc! Va multumesc petru mesaje, gadurile bune si urarile de bine, inseamna foarte mult pentru mine :-). Nu m-ati uitat, nici eu nu v-am uitat (desi asa pare), dar lipsa timpului este inamicul meu nr 1.
Daca v-ati intrebat de ce am disparut, ei bine, serviciul meu (de cofetar, ce altceva? :-)) este ca o a doua casatorie. Credeam ca am sa postez un tort de sarbatori, dar nu mai am energie nici sa coc un blat de tort...rusinica mie...
Va multumesc din nou si va imbratisez cu drag!

12 comentarii:

felis said...

Craciun fericit!!... La mine serviciul e inamicul nr 1 - mananca tot timpul-si gatitul e pasiunea...

Bianca said...

Se pare ca ai aparut pana la urma...m-am tot gandit la tine, pe unde esti...ce faci...(nu ai sughitat?:) am vrut sa iti las mesaj pe mess si am tot uitat...am vrut sa te sun..am uitat iar :))
Cum e la nou servici? Ma gandeam eu ca acolo ai disparut ca mi-ai spus ca te apuci de noua afacere.
Pupici

Cellya said...

Craciun fericit iti doresc !!!!!

Chiar ma intrebam ce s-a intamplat cu tine....
ma bucur ca ai dat un semn de viata :* :*

Diana said...

Craciun fericit!
Multa sanatate si tot ce iti doresti!

Torturiledanielei said...

sarbatori fericite ! asteptam torturi frumoase si in noul an !

pansy said...

sARBATORI FERICITE IN CONTINUARE SI UN AN NOU ASA CUM ITI DORESTI ! LA MULTI ANI!

Doinitza`s cakes said...

draga mea,nu intelegeam de ce imi apare tot aranjamentul de fructe am crezut ca ti blocata pagina,nu stiam pe cine sa intreb de tine,ma bucur ca esti bine,sa ai un an plin de bucurii impliniri,fericire,sanatate si multa iubire LA MULTI ANI!!!!!!!te pup si ai grija sa nu te extenuezi prea mult

giovanna said...

hey! ce bine ca ai lasat acest mmesaj. ma intrebam pe unde umbli:))) sa ai un an nou mai bun si cu mai multe postari:))
imi lipsesc creatiile tale. pusi si numai bine.

Milena said...

A very happy and healthy 2011 to you and your family! I hope you had a wonderful time over the festive period!

xx

Petite Foury said...

In primul rand vreau sa va multumesc din tot sufletul pentru mesaje si urari. Ma simt magulita ca nu m-ati uitat chiar daca n-am mai dat nici un semn de viata (desi nu am mai lasat comentarii pe blogurile voastre, va vizitez de cate ori prind laptop-ul). Va pup si va imbratisez cu drag pe fiecare. Asadar:

@ Felis - inchipuie-ti ce greu imi este mie, numai cu bunatati in jurul meu - asadar am doi inamici mari si tari: job si timp.

@ Bianca - am avut o perioada foarte solicitanta cu ocazia sarbatorilor, insa am trecut cu bine - desi sincera sa fiu, nu credeam ca o sa reusesc (asa ca sa-ti faci iedee...cred ca mi-au trecut prin mana cateva sute de torturi :-)))).
@ Cellya - multumec pentru ca te-ai gandit la mine :-)
@ Diana@, iti multumesc pentru urari!
@ Daniela - Multumesc pentru urari si abia astept sa prind ocazia in concediu ca sa fac un tortulet de dragul vremurilor bune :-)
@ Te pup, draga Pansy numai bine iti doresc si eu :-)
@ Doinitza - esti o draguta ca de fiecare data! Te pupicesc dulce si iti doresc toate cele bune, dar mai ales multa sanatate. Partea cu extenuarea...e un subiect inca sensibil pentru mine.
@ Giovanna - Un an nou plin de realizari iti doresc (macar una in fiecare zi :-))); te pup si eu cu mare drag!

elida said...

frumos blog,frumoase torturi felicitari!!!

alice said...

Adica numai in concediu mai prind si eu un tort de la tine?Rusiniiiicaaa!Hai,lasa oboseala deoparte ca pasiunea ramane pasiune,si eu cred ca ea trebuie sa-si spuna cuvantul!Innainte vb si la telefon zi de zi...acum vb din an in pasti...duc dorul conversatiilor alea de cateva zeci de minute de fiecare data.

Post a Comment

Post a comment (make a suggestion, a thought or, why not an idea) just to let me know that you were here. Thanks for stopping by! :-)
Postati un comentariu (o sugestie, un gand sau de ce nu, o idee) doar ca sa stiu ca ati trecut pe aici :-) Multumesc!

Image and video hosting by TinyPic
autor prezent pe gateste inteligent